Stim cu totii cat este de important dar si cat este de dificil campionatul din Belgian. Marea majoritate a columbofililor recunoscuti peste hotare sunt cei din campionatul belgian acolo unde si concurenta este pe masura. Columbofilul roman, dnul. Sorin Florea printr-un parteneriat pe care l-a incheiat cu Guy Van der Auwera zbora porumbeii in probabil cel mai tare campionat al Europei din provincia Antwerp in tandemul GUY VAN DER AUWERA si FLOREA SORIN.
Alaturi de nume grele, porumbeii tandemului GUY VAN DER AUWERA si FLOREA SORIN sunt in fruntea clasamentului.

CLASAMENT:

Loc 1, 2, 3 pe club.
Loc 4, 6, 12, 31, 32, 38 provincial Antwerp impotriva a 3275 yealingi cu vant din fata.

„Sparta 300” este motto-ul columbofilului cu cele mai mai investitii in porumbei din Romania. O mare parte a faimei columbofiliei din Romania o avem si datorita dlui. Florea Sorin care a promovat tara si crescatorii nostrii in vizitele sale pe intreg continentul european.

Pana si columbofilia din Bucuresti, locul unde dl. Sorin si-a construit volierele de matca si zbor va trebuii sa mai astepte pana cand dansul va zbura porumbeii. Cu totii incercam sa ne aliniem la cele mai inalte standarde sau macar incercam sa facem din acest sport unul „curat” si sa punem mana sa oferim porumbeiilor conditii decente de zbor.

Cu siguranta in momentul in care aceste impedimente vor fi depasite vom avea alaturi de noi un columbofil de temut in campionatul provincial si national! Pana atunci ne mandrim cu romanii nostrii in campionatele europene.