Inca un sezon 2018 extrem de palpitant pentru dl. Florea Sorin care zboara porumbeii la cele mai titrate columbodroame de pe mapamond. Putem amintii astazi columbodromul „Victoria Falls World Challenge Pigeon Race” din Africa, Algarve Golden Race, South African Million Dollar Pigeon Race (SAMDPR) . Aceastea sunt doar cateva pe le-am enumerat. Urmeaza in perioada urmatoare sa va prezentam lista si cu alte columbodroame unde Team Florea Sorin va concura in sezonul 2018.

Spre exemplu tandemul Matei – Ploscaru au obtinut locul 1 la prima etapa a columbodromului „Corabia Winter Race” cu un porumbel 100% Team Florea Sorin.

Tatal porumbelului este „New Galantos”, original Team Florea Sorin, acest fiind nepot din „Galantos” unul dintre cei mai buni reproducatori din crescatoria Leo Heremans. Stim cu totii ca cei mai buni porumbei Leo Heremans din Romania se afla in crescatoria domnului Florea Sorin. Mama este „New Amalia, originala Team Florea Sorin, nepoata din „Amalia”, Casaert-Senechal.

Porumbei cu origini care intotdeauna vor face performanta chiar si in cele mai indepartate colturi ale lumii. Pe aceasta cale le uram succes columbofililor Matei – Ploscaru!

Parintii porumbelului care a obtinut locul 1 la prima etapa a columbodromului Corabia Winter Race