Ca si crescatori de porumbei suntem pasionati de gasirea de noi idei si inovatii in cursele de porumbei. Intamplator am dat peste un produs despre care deja zeci de crescatori discuta. Produsul denumit Wonder Pigeon a fost realizat in Italia iar formula sa este patentata in intreaga lume.

bannerwp_gamma

Crescatorii din Italia si din intreaga lume care au folosit produsul in ultimul an sunt entuziasmati de efectele sale. Vom discuta in continuare cu Cristiano Paltrinieri, crescator Italian de porumbei si fondatorul companiei care comercializeaza Wonder Pigeon.

Cristiano, spune-ne cum s-a nascut Wonder Pigeon!

Ganditi-va la un produs care care nu exista si care mareste viteza de recuperare, minimalizeaza folosirea antibioticelor si imbunatateste functionarea intestinelor prin absobtia lichidelor si mineralelor esentiale pentru sanatatea porumbeilor. Pe scurt, este un produs de sine statator, de baza, care face viata crescatorului mai usoara. In Italia, unde cursele de porumbei sunt mai degraba un hobby, acest produs este visul oricarui crecator.

450x315_wp_cri-300x210

Intamplator, am gasit un veterinar preocupat de gasirea unor solutii pentru problemele intestinale ale efectivelor de porumbei din lumea intreaga si de o companie care promova acest produs fantastic, care a fost dezvoltat in urma testelor si studiilor in colaborare cu mai multe universitati din intreaga lume. Iar in final, compania a patentat formula.

Testeaza-o pe porumbeii tai si modifica formula pentru a maximiza efectul natural antibacterial si a diminua componenta grasa. In final, vei avea un produs uluitor care va usura munca in ceea ce priveste cuplarea, stabilirea, reproducerea şi cursele.

Un lucru exceptional, dar ce este mai exact Wonder Pigeon?

Wonder Pigeon nu este doar un alt produs. Este un produs revolutionar in abordarea sanatatii intestinale. Formula sa care combina molecule de acid gliceric(grasime) cu proprietati natural antibacteriale, face ca produsul sa poata fi amestecat cu apa de baut, produsul avand si un PH neutru. Acest lucru a fost evidentiat in urma a zeci de studii, in special cele pe loturile belgiene si olandeze in sezonul 2014.

Ce ne poti spune despre beneficiile acestui produs?

Am sa fac o lista pentru a raspunde la principalele intrebari ale crescatorilor de porumbei:

Cum se pastreaza produsul? LA temperature camerei.

Valabilitate? Minim doi ani.

Nivelul de eficacitate? Continuu si omogen in cursul zilei, cu un singur preparat.

Contraindicatii? Niciuna, poate fi toxic doar daca se depaseste cantitatea indicata (Cu toate acestea, ce porumbel are un aport zilnic egal cu greutatea?)

Poate fi folosit cu alte produse? Poate fi folosit singur, in apa de baut  sau in graunte cu vitamine, probiotice, prebiotice, minerale, tonifianti si chiar antibiotic.

Toleranta? Formula produsului este active pe durata intregului an, iar bacteriile nu au nicio sansa sa dezvolte rezistenta.

[ Citeste continuarea articolului pe www.team-florea-sorin.ro ]