Sezonul a inceput de numai trei saptamani si fratii Van den Brande din Berlaar deja si-au atribuit trei rezultate excelente. Au castigat chiar orimele doua locuri in acelasi eveniment, lucru greu de egalat si intrecut.

Diamantverbond
Doua dintre cele trei premii castigate au fost in renumitul Diamandverbond Union. Aceasta uniune denumita dupa regiunea care a fost pe vremuri locul de baza pentru industria diamantelor, este in fruntea cirselor de sprint. Cei mai buni crescatori concurand saptamanal. Acestia se pregatesc intens saptamana de saptamana pentru a castiga cat mai multe premii. Se stie faptul ca acestia isi imbarca doar cei mai buni porumbei, cei mai competitivi din ulimele saptamani. Numarul porumbeilor din curse scade considerabil de la saptamana la saptamana, datorita acestui mod de concurs. In consecinta porumbeii care initial au castigat premii, dar ulterior nu au mai performat multumitor, nu au ce cauta in echipa Belaar. In aceasta renumita uniune, unde doar cei mai buni crescatori concureaza, fratii Van den Brande au fost in top in ultimii ani.

General champion
Diamantverbond Union a inmant pentru prima oara premiul General Champion Quievrain si Noyon in 2014. Castigatorii editiei inaugurale au fost fratii Van den Brande. In 2015 ei au terminat pe locul 2, in 2016 si-au revendicat titlul si in 2017 un alt loc 2. In mod repetat si-au intrecut concurentii la nivel de club, castigand general champion in cadrul clubului, de 12 in 18 sezoane.
Printre vedetele care au castigat asa de multe premii in ultimele sezoane se afla De Diamant, Blauwe 213, Super Blauwe 401, De Piraat, De Kapitein and Blauwe 512.

[ Citeste continuarea articolului pe www.team-florea-sorin.ro ]