INDICAȚII: Complex de nutrienți cu rol fiziologic ce asigură creșterea performanțelor sportive, pe de o parte, și îmbunătățirea funcțiilor vitale, pe de altă parte. Este bogat în carbohidrați, care se vor depozita în musculatură, intervine în metabolizarea grăsimilor prin creșterea randamentului energetic, crește anduranța și forța musculară, pe perioada zborului. Protejează funcția hepatică și cea cardiacă, care sunt puternic solicitate în timpul efortului fizic, și prin acestea va reduce perioada de recuperare și va crește viața sportivă a porumbeilor. Are un puternic efect imunostimulator datorită combinației ideale maltodextrina-glucan-probiotic (Saccharomyces cerevisiae) –propolis. Acționează ca antiseptic, antibiotic, antifungic și antiviral natural, prevenind apariția bolilor infecțioase și diminuând riscul contaminării, atunci când porumbeii vin în contact cu alte colectivități. Are rol antiinflamator și de menținere a integrității articulațiilor. Optimizează rata de conversie a hranei, îmbunătățește absorbția principiilor nutritive esențiale, stimulează creșterea și dezvoltarea penajului. Administrat în perioada împercherii, stimulează funcția reproductivă și crește rata eclozării.

COMPOZIȚIE : maltodextrină, dextroză, fructoză, culturi de drojdii naturale (Saccharomyces cerevisiae), MSM (Metilsulfonilmetan), glucan, Extract de armurariu (80% silimarina), propolis.

ADMINISTRARE: Se administrează în furaj, 5 g (1 măsură) la 1 kg furaj complet, astfel: în perioadele de împerechere, năpâlire și creștere: de 2-3 ori pe săptămână – înainte de concurs : 4- 6 administrări înainte de ziua zborului – la întoarcerea din cursă 2-3 ori pe săptămână.

RECOMANDĂRI SPECIALE: În sezonul rece, în cazuri severe de recuperare sau pe fondul carențelor nutritive, se administrează 30 – 45 zile, pentru restabilirea functiilor organice. Poate fi utilizat pe tot parcursul anului.

DEPOZITARE: Păstrați într-un loc uscat și temperatura să nu depășească 25 ° C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

PRODUSUL POATE FI CUMPARAT DE AICI:

http://www.cest-pharma.com/ro/project/fly-power/

http://www.columbovet.ro/produs-fly-power-600-g-1_-3.html