Elimină fungiile din apa de băut

Foarte mulți porumbei buni se pierd din cauza stării de sănătate precare. ANTIFUNGAL distruge bacteriile „rele” și restabilește microflora porumbeilor la parametrii optimi, ajutând la recuperarea rapidă după concursuri.

PRODUSUL POATE FI CUMPARAT DE PE www.porumbei.org

Administrat împreună cu Improver:

  • – îmbunătățește capacitatea de orientare a porumbeilor,
  • – reduce considerabil nivelul bacteriilor din apa de băut,
  • – îmbunătățește vitalitatea,
  • – ajută la recuperarea rapidă după concursuri,
  • – restabilește nivelul microflorei,
  • – menține un penaj sănătos și mătăsos,
  • – poate fi utilizat împreună cu vitamine, probiotice sau electroliți,
  • – reduce sau elimină utilizarea antibioticelor.

Descriere  Cu toate că unele specii de fungii (iască) ca și Candidoza și bacteriile patogene ca și E-coli fac parte din sistemul natural de microfloră a porumbeilor, acestea pot atinge cote nedorit de înalte, ca și rezultat al unor situații de stres. Din cauza lor, porumbeii ajung într-o formă slabă, prezentând o formă fizică și un sistem imunitar slăbit. De aceea porumbei sunt incapabili de performanțe bune în cazul concursurilor dar și în procesul de crestere a puilor.

Administrând combinația de ANTIFUNGAL cu IMPROVER în apa de băut se previne creșterea nivelului de fungii și „bacterii rele” din organism; totodată ele stimulează activitatea naturală a bacteriilor acido-lactice în pipotă , gușă și stomac. Acest mix se poate administra la toți porumbeii: reproducatori, lot de zbor și tineret. ANTIFUNGAL și IMPROVER sunt produse foarte eficiente în situațiile de stres, cauzate de creșterea puilor, zboruri, la separarea sexelor dar și in perioada năpârlirii.

PRODUSUL POATE FI CUMPARAT DE PE www.porumbei.org

Prin administrarea lor, porumbeii vor deveni mai puternici, mai sănătoși și mai vigilenți. Vor realiza performanțe mai bune la creșterea puilor dar și în cazul concursurilor.

Administrarea mixului de ANTIFUNGAL cu IMPROVER este foarte indicată după un tratament cu antibiotice, deoarece va restabili microflora porumbeilor la parametrii optimi, astfel ajutând la o recuperare mult mai rapidă.

Efectul preventiv

Se adaugă o linguriță(aprox. 2,5 grame) de Antifungal și una de Improver la 5 litri de apă  de 2-3 ori pe săptămână. Pentru buna dizolvare, adăugați apa la produs și nu invers. Antifungal are efect doar impreună cu Improver, deoarece componentele ei biologice active pot lucra doar în apa de băut cu un pH< 5. Adăugând IMPROVER în apa de băut putem asigura un pH de aprox 4 , dacă se adauga la maxim 4 litri de apă.

Tratament

Fungiile sunt tratate cu succes dacă se adaugă o linguriță de Improver și una de Antifungal la 2 litri de apă. Există un risc real al nivelului de fungii ridicat în cazul situațiilor de stres, sau dacă există umiditate ori la o aglomerație din crescătorii.

Combinând cu alte produse

Antifungal și Improver se poate administra în apa de băut împreună cu produsele non-medicinale ca și vitaminele, electroliții, drojdia de bere sau probiotice.  Totusi, nu recomandăm folosirea Antifungalului și Improverului combinând cu alte produse medicinale.

După tratamentele cu antibiotice, recomandăm un tratament de o săptămână cu Antifungal și Improver, de regulă împreună cu probiotice și vitaminele B.

Împerecherea reproducătorilor și a lotului de zbor

Acest proces este de mare stres pentru toți; unii porumbei pot elabora fecale negre, verzi mâloase. Adăugaîi în apa de băut o linguriță de Improver și una de Antifungal, 2-3 zile săptămânal sau ca și o metodă alternativă se poate folosi acest mix zilnic, insă cu numai jumătate de măsură din fiecare. Acesta va da porumbeilor extraenergie și robustitate, iar puii lor vor fi mai sănătoși. Componentele active a Improverului și Antifungalului sunt recunoscute ca și reale promotoare de creștere și dezvoltare a puilor.

Administrarea la lotul de zbor

Este o idee bună aplicarea unui tratament de două săptămâni înaintea sezonului competițional, iar în timpul sezonului administrarea lor de 2-3 ori săptămânal, preferabil în zilele după concursuri. Aceasta combinație asigură o recuperare mult mai rapidă, deoarece microflora naturală va fi restabilită la nivel optim în cel mai scurt timp, astfel porumbeii vor fi pregătiți pentru etapa urmatoare.

PRODUSUL POATE FI CUMPARAT DE PE www.porumbei.org