Publicitate

De ce publicitate pe Porumbel.NET?

  • www.porumbel.net este cel mai vizitat website columbofil din Romania.
  • In fiecare zi, o medie de aproximativ 2.300 persoane, viziteaza zilnic site-ul de 5.000 ori si genereaza 24.000 vizualizari ale paginilor existente. Vizitatorii petrec aproximativ 7 minute pe site, mai mult decat suficient pentru a vizualiza publicitatea dumneavoastra!
  • O reclama online poate oferii o valoare mai buna a banilor investiti pentru dumneavoastra decat o reclama intr-o revista: beneficiati de o audienta mult mai mare. Ce revista este citita in tara noastra de 2.300 columbofili in fiecare luna? Site-ul nostru ajunge la 2.300 de cititori, in fiecare zi.
  • Statisticile site-ului Porumbel.NET sunt publice si transparente pentru fiecare dintre dumneavoastra. Fie ca sunteti un simplu cititor fie ca sunteti un colaborator de-al nostru, puteti sa accesati statisticile actualizate in timp real, accesandpagina cu statistici.

 

Abordarea noastra
Impreuna putem stabilii strategia campaniei, numarul articolelor publicitare, pozitia bannerelor publicitare si care este timpul necesar pentru promovarea dumneavoastra.

Banner-ul dumneavoastra se poate conecta la site-ul dumneavoastra sau la un document (de exemplu, un fisier PDF) pe care il putem publica online. Va putem oferii, de asemenea, un design grafic pentru bannere. Va facem o oferta de pret in functie de durata si numarul bannerelor publicitare. Va asteptam aprobarea de a configura campania publicitara.

Campania va fi lansata dupa incasarea platii. De atunci bannerul dumneavoastra va fi vizibil pentru toata lumea care viziteaza site-ul nostru. In acelasi timp va incepe si campania publicitara prin articole de promovare.
 

Contacteaza-ne!
Suntem aici ca sa va ajutam. Intra in legatura cu noi prin pagina de contact sau prin email la promovare@porumbel.net.