Prelucrarea datelor cu caracter personal

SC Porumbel.NET SRL in calitate de autor si administrator al site-ului web www.porumbel.net, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarei persoane care acceseaza site-ul web denumit in continuare Porumbel.NET. In cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii, si ele nu se regasesc mai jos, ne puteti contacta la: privacy@porumbel.net. Porumbel.NET isi doreste sa va ofere dumneavoatra, utilizatorilor, o navigare online sigura si sa va protejeze dreptul la intimitate si la imagine pentru protectia vietii dumneavoatra personale. Ne preocupam sa va aducem la cunostiinta scopurile pentru care vi se solicita anumite informatii cu caracter personal si ne asiguram ca informatiile pe care le-ati introdus in bazele noastre de date sunt folosite doar in scopul pe care vi l-am prezentat dumneavoatra la cererea respectivelor date.

 

1. Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Porumbel.NET SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

 

2. Scopul
Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor Porumbel.NET informatii si servicii de calitate, si/sau de a finaliza achizitionarea unor servicii si produse online de catre clientii nostri, precum si/sau servicii de marketing, reclama si publicitate.

 

3. Obligatia de a furniza datele
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor si produselor puse la dispozitia dumneavoastra de catre Porumbel.NET. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea Porumbel.NET de a va oferi serviciile solicitate.

 

4. Destinatia datelor
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operatorul SC Porumbel.NET SRL  si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie si agentilor de livrare marfa, in cazul in care s-a efectuat o comanda de produse.

 

5. Drepturile dumneavoastra
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale , dreptul de opozitie si dreptul de a va adresa justiei. Aveti dreptul sa va impotriviti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

6. Informatii generale colectate de Porumbel.NET
In momentul inregistrarii pe site-ul Porumbel.NET, prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse de pe Porumbel.NET, vizitarea anumitor pagini din site-ul www.porumbel.net, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, Porumbel.NET va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.
In unele zone ale site-ului, Porumbel.NET va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dumneavoastra, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii produselor / serviciilor Porumbel.NET si alte informatii prin care va pot identifica. Porumbel.NET nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje prin posta electronica sau telefon.

 

7. Conturile dumneavoastra pe site-ul www.porumbel.net
In momentul crearii unui cont va sunt solicitate numele, prenumele, adresa de email si numarul de telefon. Daca optati pentru o comanda online va vor fi cerute si datele necesarii facturarii pe persoana juridica sau persoana fizica de la caz la caz ( pentru persoana fizica este necesar si CNP si adresa din cartea de identitate). Crearea contului dumneavoastra pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal.
Formularul pentru comentarii, intrebari sau contact pe site: in momentul trimiterii unui raspuns prin formularul de comentarii, al unei intrebari pe site va trebui sa oferiti emailul, numele si prenumele dumneavoastra . La fel si pentru folosirea formularului de contact de pe site. Acestea nu se vor afisa pe site.

 

8. Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre Porumbel.NET
Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul Porumbel.NET , indiferent daca sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dumneavoastra, de a solutiona intrebarile dumneavoastra, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-ului web, noilor oportunitati oferite de Porumbel.NET si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dumneavoastra precum si newslettere cu informatii utile.
Utilizarea datelor cu caracter personal de catre Porumbel.NET este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

9. Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal
Porumbel.NET nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dumneavoastra cu caracter personal.

 

10. Porumbel.NET poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri

  • Cu acordul dumneavoastra ;
  • Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dumneavoastra (de exemplu catre agentii de curierat care livreaza comanda dumneavoastra);
  • In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastra Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Porumbel.NET doar in masura in care este necesara asistenta lor;
  • Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;
(b) protejeaza drepturile companiei Porumbel.NET sau companiilor afiliate;
(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

  • In cazul in care activitatile dumneavoastra contravin termenilor si conditiilor statuate de Porumbel.NET , sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
  • In cazul in care Porumbel.NET fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care SC Porumbel.NET devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile Porumbel.NET.

 

11. Dreptul dumneavoastra de a va modifica si stege datele dumneavoastra detinute de operator
Porumbel.NET confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dumneavoastra oricand.

 

12. Securitatea datelor
Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul de Porumbel.NET e protejat de o parola si username. De asemenea, bazele de date sunt stocate pe un server garantat, protejat de incercarile de fraudare si se acceaseza cu ajutorul unei parole.