Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Versiunea 2.0 din data de 7 August 2016.

Vizitatea in continuare a acestui site presupune acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare. Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitatea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii. Serviciile pe care acest site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor peste 18 ani sau minorilor de peste 14 ani care au consimtamantul parintilor de a utiliza acest site web. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului, modalitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal, politica de confidentialitate si politica de utilizare cookie-uri va rugam sa nu utilizati acest site.

 

1. Informatii despre site

1.1. Site-ul web Porumbel.NET este administrat de catre SC Porumbel.NET SRL, cu sediul social in Sat Ruseni, Nr. 58, Comuna Paulesti, Judet Satu Mare, inregistrat la Registrul Comertului cu numarul de ordine J30/609/2016, Codul Unic de Identificare este 36247703, numit pe parcursul acestor termeni si conditii Porumbel.NET.

1.2. Porumbel.NET este un portal web de stiri online despre columbofilie cu informatii si analize ale redactiei proprii, o revista a presei si alte informatii preluate de la terti parteneri. De asemenea Porumbel.NET actioneaza si ca intermediar in vanzarea de porumbei voiajori si magazin online.

a. Autorul isi rezerva dreptul de a nu fi responsabil pentru informatile prezentate in acest site.

b. Autorul isi rezerva dreptul de a nu fi responsabil pentru informatile primite de catre terte parti.

c. Orice plangere cauzata de informatii incomplete, gresite, sau alte informatii prezentate in acest site nu vor fi luate in considerare.

d. Autorul nu poate fi tras la raspundere in nici un fel pentru informatiile prezentate in acest site.

e. Informatiile prezentate in acest site pot fi modificate, partial sau integral sterse de autor fara o notificare prealabila.

f. Nu putem fi facuti raspunzator pentru modul in care un utilizator al site-ului utilizeaza in orice fel informatiile prezentate in acest site.

g. Porumbel.NET nu garanteaza ca informatiile continute in acest site sunt complete si exacte, si nu trebuie considerate ca fiind relevante in anumite situatii. Porumbel.NET nu este responsabil pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.porumbel.net. Materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice si filme) reprezinta opiniile autorilor lor si nu ar trebui luate în considerare de catre nimeni. Acest website nu difuzează informatii veridice, ci publica interpretări arbitrare ale evenimentelor, informatii fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. Orice asemanare cu persoane reale este pur intamplatoare. La fel, orice asemanare intre intamplarile povestite si fapte potential reale reprezinta o pura coincidenta.

h. Porumbel.NET nu face nici o garantie cu privire la actualitate, acuratetea, caracterul complet sau calitate informatiilor furnizate. Actiunile de raspundere adresate Porumbel.NET cu privire la orice prejudiciu, fie ca este vorba de material sau nematerial, care ar putea fi cauzat de utilizarea oricarei informatii puse la dispozitie sau prin folosirea incorecta sau incompleta a unei informatii, sunt respinse.

 

2. Proprietatea Intelectuala

2.1. Continutul si design-ul Porumbel.NET, inclusiv look&feel-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea Porumbel.NET si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul Porumbel.NET, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identficate prin mentionarea numelui partenerului langa textul sau imaginea respectiva.

2.2. Puteti folosii continutul Porumbel.NET doar pentru folosinta dvs. personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Porumbel.NET:

a. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al Porumbel.NET asupra continutului;

b. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;

c. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

2.3. Este interzisa orice utilizare a continutului Porumbel.NET in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email juridic@porumbel.net.

2.4. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul Porumbel.NET incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la juridic@porumbel.net cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor Porumbel.NET sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform Legii 365/2002 privind comertul electronic.

2.5. In cazul operelor incarcate de utilizatori, Porumbel.NET functioneaza intr-un regim de gazduire gratuita si ca atare nu putem fi facuti responsabili pentru continutul pus de terte persoane pe serverul nostru. Din cauza numarului mare de fisiere gazduite, este imposibil sa facem o evaluare individuala si obiectiva a fiecarui continut postat de utilizatorii inregistrati. Desi depunem toate diligentele pentru identificarea si stergerea continutului ce ar incalca drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane, scopul site-ului Porumbel.NET fiind informarea cititorilor nostri in mod legal, exista posibilitatea ca un anume continut postat de utilizatorii inregistrati sa incalce drepturile tertilor. In aceste conditii va rugam sa ne trimiteti un email la adresa juridic@porumbel.net cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor Porumbel.NET sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform art 14 din Legea 365/2002 privind comertul electronic.

2.6. Utilizatorii Porumbel.NET inteleg faptul ca sunt responsabili de orice continut publicat de catre ei pe platforma oferita de Porumbel.NET, si ca sunt singurii care pot fi trasi la raspundere de autoritatile competente pentru incalcarea oricarui act normativ, indiferent ca vorbim de comentariile publicate, operele incarcate pe platforma Porumbel.NET sau orice alt tip continut.

 

3. Suspendarea accesului

Porumbel.NET poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut atunci cand se violeaza termenii si conditiile de utilizare dar si in alte cazuri de fraudare a site-ului.

 

4. Schimbari ale site-ului

Porumbel.NET isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, Porumbel.NET isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

 

5. Inregistrare, parole si responsabilitati

In momentul inregistrarii pe site-ul Porumbel.NET, prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse de pe Porumbel.NET, vizitarea anumitor pagini din site-ul www.porumbel.net, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, Porumbel.NET va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.
In unele zone ale site-ului, Porumbel.NET va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dumneavoastra, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii produselor / serviciilor Porumbel.NET si alte informatii prin care va pot identifica. Porumbel.NET nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje prin posta electronica sau telefon.

 

6. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

Anumite parti ale continutului publicat pe Porumbel.NET pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Porumbel.NET are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului Porumbel.NET pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Porumbel.NET nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Porumbel.NET nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

 

7. Aprobarea comentariilor de pe site-ul www.porumbel.net

Porumbel.NET isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare, care sunt in afara subiectului articolului principal sau pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate. Prin apasarea butonului „Publica comentariul” sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Daca nu sunteti de acord, refuzati postarea comentariilor pe acest site web.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comunicari sau informatii prin intermediul platformelor puse la dispozitie de Porumbel.NET este supusa prezentelor termeni si conditii si informatiile pot sa nu apara pe platforma Porumbel.NET, daca acestea nu sunt aprobate de catre administratorul Porumbel.NET.

De asemenea utilizatorul trebuie sa inteleaga ca nu poate publica, transmite sau face referire catre utilizatorii sau membrii Porumbel.NET nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informatii confidentiale, mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Porumbel.NET, mesaje de tip de „joc piramidal” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane ca si orice mesaje care contin texte ilegale, imorale, injurioase, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un tert.

 

8. Porumbel.NET presteaza servicii de publicitate si consultanta pe site-ul www.porumbel.net

SC Porumbel.NET presteaza servicii de publicitate si consultanta pe site-ul www.porumbel.net in baza contractelor de prestari servicii web. In urma negocierii ofertelor de pret trimise catre posibilii clienti care ne-au contactat, fiecare viitor client al site-ului primeste un contract de prestari servicii si o anexa la contract care face referire la perioada si obiectul contractului. In urma semnarii contractului si anexei la contract se emite factura fiscala catre client. Societatea este indreptatila a face publicitate atat pe pagina principala a site-ului cat si in restul paginilor dar si a sectiunilor site-ului. Clientii site-ului sunt obligati a respecta atat contractul dintre parti dar si termenii si conditiile de utilizare a site-ului, modalitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal, politica de confidentialitate si politica de utilizare cookie-uri publicate pe acest site.

Nu oferim garantii implicite sau explicite ca informatiile cuprinse pe acest website de la clientii nostrii sunt corecte si exacte in totalitate. In speta, va informam ca aceste date pot sa nu fie actualizate. Din aceasta cauza, recomandam insistent sa verificati aceste informatii inainte de a actiona sau de a le folosi. Utilizatorii prezentului website si ai continutului acestuia accepta in mod automat faptul ca le utilizeaza pe propriul risc. Compania SC Porumbel.NET SRL nu este raspunzatoare pentru vreo pierdere sau vatamare rezultata din accesarea sau imposibilitatea de accesare, din folosirea sau imposibilitatea de folosire a prezentului website sau din folosirea informatiilor cuprinse in prezentul website.

 

9. Porumbel.NET este comisionar in sectiunea de licitatii online www.porumbel.net/licitatie_porumbei/

9.1. Descrierea serviciilor

SC Porumbel.NET SRL prin sectiune de licitatii porumbei aflata la adresa www.porumbel.net/licitatie_porumbei/, ofera tuturor persoanelor pe baza unui cont de utilizator, posibilitatea de a cumpara porumbei printr-un mecanism de „licitatie online”. Toate serviciile oferite pentru potentialii clienti care sunt interesati de cumpararea unui sau mai multi porumbei sunt subiectul intregii pagini de termeni si conditii de utilizare.
Pentru a utiliza oricare dintre serviciile noastre trebuie sa dispuneti de echipamentele necesare (calculator, modem, telefon fix, telefon mobil, etc.) precum si de o linie telefonica si de o conexiune la reteaua Internet si sa platiti toate taxele asociate acestor servicii. Societatea Porumbel.NET SRL nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. Ca utilizator, dvs. veti folosi informatiile furnizate pe propria dvs. raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, dvs. acceptati ca nu veti da in judecata compania.

9.2. Porumbel.NET este doar comisionar, nu vinde porumbei

Prin intermediul site-ului Porumbel.NET, columbofilii sunt vanzatorii porumbeilor. Printr-un contract incheiat intre SC Porumbel.NET SRL si vanzator se stabileste faptul ca SC Porumbel.NET SRL este doar comisionar, aceasta nu incaseaza banii proveniti din vanzarea porumbeilor, aceasta incaseaza doar comisionul aferent in urma vanzarii porumbeilor catre clientii finali. Societatea factureaza serviciile si plateste statului taxele si impozitele aferente activitatii de comisariat pe care a prestat-o. Vanzatorului ii revine sarcina de a instiinta instituiile statului cu privire la taxele si impozitele pe care acesta le are de platit statului in urma vanzarii porumbeilor. Societatea pune la dispozitie logistic posibilitatea de vanzare a porumbeilor, iar vanzatorul trimite catre societate toate informatiile necesare prin email, fax, sau telefon pentru a putea incepe procesul de licitatie online. Societatea nu intra in posesia porumbeilor care urmeaza a fi vanduti, porumbeii fiind vanduti direct din crescatoria vanzatorului in urma adjudecarii castigatorului. Vanzatorii sunt datori de a oferii factura fiscala pentru fiecare porumbei sau lot de porumbei vanduti, societatea SC Porumbel.NET SRL neavand nici o obligativitate fata de cumparator. In urma vanzarii porumbeilor, cumparatorul va vira banii in contul specificat de vanzator, sau va platii cash, societatea SC Porumbel.NET SRL neavand nici un fel de implicare in transferul banilor de la cumparator la vanzator.
SC Porumbel.NET SRL percepe un comision doar de la vanzator pentru serviciile prestate si anume acela de intermediere a vanzarii unor animale vii prin internet. Comisionul perceput reprezinta o cota parte din suma totala pe care vanzatorul a obtinut-o in urma vanzarii porumbeilor. Societatea va oferii factura fiscala pentru comisionul incasat vanzatorului porumbeilor.
Societatea SC Porumbel.NET SRL in calitate de intermediar nu are nici o raspundere sau obligatie legala fata de cumparator, vanzatorul fiind singur raspunzator legal in cadrul vanzarii porumbeilor, acesta aranjand atat modalitatea de trimitere a porumbeilor cat si de incasare a banilor rezultati in urma tranzactiei.

9.3. Obligatiile utilizatorului

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru crearea unui cont pentru e-mail sau pentru personalizarea serviciilor din portal. In cazul in care echipa Porumbel.NET are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le ofera. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea contului si a tuturor informatiilor pe care le contine, stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului la servicii.
De asemenea, utilizatorul isi asuma intrega raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite administratorului site-ului sau le publica pe Internet folosind serviciile noastre. Site-ul Porumbel.NET nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii siteului.

Clientii site-ului sunt obligati a respecta atat contractul dintre parti dar si termenii si conditiile de utilizare a site-ului, modalitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal, politica de confidentialitate si politica de utilizare cookie-uri publicate pe acest site.

Nu oferim garantii implicite sau explicite ca informatiile cuprinse pe acest website de la clientii nostrii sunt corecte si exacte in totalitate. In speta, va informam ca aceste date pot sa nu fie actualizate. Din aceasta cauza, recomandam insistent sa verificati aceste informatii inainte de a actiona sau de a le folosi. Utilizatorii prezentului website si ai continutului acestuia accepta in mod automat faptul ca le utilizeaza pe propriul risc. Compania SC Porumbel.NET SRL nu este raspunzatoare pentru vreo pierdere sau vatamare rezultata din accesarea sau imposibilitatea de accesare, din folosirea sau imposibilitatea de folosire a prezentului website sau din folosirea informatiilor cuprinse in prezentul web site.

9.4. Inregistrarea ca membru
Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.
Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

9.5. Ca urmare a legislatiei in vigoare, sectiunea de licitatii nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

 • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive deoarece acestea cad in sarcina vanzatorului.
 • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului sau a vanzatorului dupa caz
 • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
 • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
 • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
 • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

 

10. Prelucrarea datelor cu caracter personal

SC Porumbel.NET SRL in calitate de autor si administrator al site-ului web www.porumbel.net, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarei persoane care acceseaza site-ul web denumit in continuare Porumbel.NET. In cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii, si ele nu se regasesc mai jos, ne puteti contacta la: privacy@porumbel.net. Porumbel.NET isi doreste sa va ofere dumneavoatra, utilizatorilor, o navigare online sigura si sa va protejeze dreptul la intimitate si la imagine pentru protectia vietii dumneavoatra personale. Ne preocupam sa va aducem la cunostiinta scopurile pentru care vi se solicita anumite informatii cu caracter personal si ne asiguram ca informatiile pe care le-ati introdus in bazele noastre de date sunt folosite doar in scopul pe care vi l-am prezentat dumneavoatra la cererea respectivelor date.

a. Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Porumbel.NET SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

b. Scopul
Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor Porumbel.NET informatii si servicii de calitate, si/sau de a finaliza achizitionarea unor servicii si produse online de catre clientii nostri, precum si/sau servicii de marketing, reclama si publicitate.

c. Obligatia de a furniza datele
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor si produselor puse la dispozitia dumneavoastra de catre Porumbel.NET. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea Porumbel.NET de a va oferi serviciile solicitate.

d. Destinatia datelor
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operatorul SC Porumbel.NET SRL  si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie si agentilor de livrare marfa, in cazul in care s-a efectuat o comanda de produse.

e. Drepturile dumneavoastra
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale , dreptul de opozitie si dreptul de a va adresa justiei. Aveti dreptul sa va impotriviti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

f. Informatii generale colectate de Porumbel.NET
In momentul inregistrarii pe site-ul Porumbel.NET, prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse de pe Porumbel.NET, vizitarea anumitor pagini din site-ul www.porumbel.net, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, Porumbel.NET va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.
In unele zone ale site-ului, Porumbel.NET va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dumneavoastra, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii produselor / serviciilor Porumbel.NET si alte informatii prin care va pot identifica. Porumbel.NET nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje prin posta electronica sau telefon.

g. Conturile dumneavoastra pe site-ul www.porumbel.net
In momentul crearii unui cont va sunt solicitate numele, prenumele, adresa de email si numarul de telefon. Daca optati pentru o comanda online va vor fi cerute si datele necesarii facturarii pe persoana juridica sau persoana fizica de la caz la caz ( pentru persoana fizica este necesar si CNP si adresa din cartea de identitate). Crearea contului dumneavoastra pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal.
Formularul pentru comentarii, intrebari sau contact pe site: in momentul trimiterii unui raspuns prin formularul de comentarii, al unei intrebari pe site va trebui sa oferiti emailul, numele si prenumele dumneavoastra . La fel si pentru folosirea formularului de contact de pe site. Acestea nu se vor afisa pe site.

h. Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre Porumbel.NET
Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul Porumbel.NET , indiferent daca sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dumneavoastra, de a solutiona intrebarile dumneavoastra, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-ului web, noilor oportunitati oferite de Porumbel.NET si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dumneavoastra precum si newslettere cu informatii utile.
Utilizarea datelor cu caracter personal de catre Porumbel.NET este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

i. Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal
Porumbel.NET nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dumneavoastra cu caracter personal.

j. Porumbel.NET poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri

 • Cu acordul dumneavoastra ;
 • Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dumneavoastra (de exemplu catre agentii de curierat care livreaza comanda dumneavoastra);
 • In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastra Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Porumbel.NET doar in masura in care este necesara asistenta lor;
 • Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;
(b) protejeaza drepturile companiei Porumbel.NET sau companiilor afiliate;
(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

 • In cazul in care activitatile dumneavoastra contravin termenilor si conditiilor statuate de Porumbel.NET , sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
 • In cazul in care Porumbel.NET fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care SC Porumbel.NET devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile Porumbel.NET.

k. Dreptul dumneavoastra de a va modifica si stege datele dumneavoastra detinute de operator
Porumbel.NET confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dumneavoastra oricand.

l. Securitatea datelor
Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul de Porumbel.NET e protejat de o parola si username. De asemenea, bazele de date sunt stocate pe un server garantat, protejat de incercarile de fraudare si se acceaseza cu ajutorul unei parole.

 

11. Politica de confidentialitate

SC Porumbel.NET SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate prin intermediul site-ului www.porumbel.net, asa cum prevad dispozitiile legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

 • Dreptul la informare (art.12)
 • Dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
 • Dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
 • Dreptul de opozitie (art.15);
 • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
 • Dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Porumbel.NET in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ori aveti intrebari legate de confidentialitatea datelor, ne puteti contacta / notifica oricand utilizand datele de contact existente pe site.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati.

a. Scopul colectarii datelor

 • Cu acordul dumneavoastra ;
 • Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dumneavoastra (de exemplu catre agentii de curierat care livreaza comanda dumneavoastra);
 • In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastra Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Porumbel.NET doar in masura in care este necesara asistenta lor;
 • Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;
(b) protejeaza drepturile companiei Porumbel.NET sau companiilor afiliate;
(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

 • In cazul in care activitatile dumneavoastra contravin termenilor si conditiilor statuate de Porumbel.NET , sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
 • In cazul in care Porumbel.NET fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care SC Porumbel.NET devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile Porumbel.NET.

Porumbel.NET nu va dezvalui unei terte parti, in afara de situatiile prezentate mai sus, niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii personale sau informatii optionale) fara acordul dumneavoastra, cu exceptia cazului in care avem convingerea, de buna credinta, ca legislatia ne impune acest lucru sau ca acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor sau a proprietatii societatii noastre.

b. Securitatea datelor colectate si procesate
Porumbel.NET utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici stricte conform prevederilor legale in vigoare. Echipamentul de tip server pe care este gazduit site-ul web prin intermediul caruia colectam date cu caracter personal este protejat atat la accesul fizic cat si la accesul de la distanta (limitat), fiind instalat intr-o locatie sigura.

Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

c. Definitii
Date cu caracter personal: Orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal: Orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Stocarea: Pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese.

Operator: Orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.

 

12. Politica de utilizare cookie-uri

a. Politica de utilizare Cookie-uri
Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de SC Porumbel.NET SRL cu sediul social in Sat Ruseni, Nr. 58, Comuna Paulesti, Judet Satu Mare, (denumita in continuare Porumbel.NET). In cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii, si ele nu se regasesc mai jos, ne puteti contacta la: privacy@porumbel.net.

b. Ce sunt Cookie-urile?
Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

c. La ce sunt folosite Cookie-urile?
Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intrun mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Porumbel.NET pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex: – preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

d. Ce Cookie-uri folosim?
Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web).Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

e. Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?
O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

 • Cookie-uri de performanta a site-ului
 • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
 • Cookie-uri pentru geotargetting
 • Cookie-uri de inregistrare
 • Cookie-uri pentru publicitate
 • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terti: (Google)

f. Contin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caaracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

g. Stergerea Cookie-urilor
In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

h. De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?
Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.
Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.
Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

 • Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii.
 • Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – retinerea parolelor.
 • Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode,functii de safe search).
 • Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
 • Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator.
 • Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

i. Securitate si probleme legate de confidentialitate

Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.
Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.
Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri:
Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookieurile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate.
Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata).

Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookieurilor pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale.

Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe cookies.
Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookieuri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele.
Iata cateva sfaturi care va pot asigura ca navigati fara griji insa cu ajutorul cookieurilor:

 • Particularizati-va setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securitatii utilizarii cookie-urilor.
 • Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizaeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelorpersonale de acces.
 • Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookieuri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.
 • Instalati-va si updatati-va constant aplicatii antispyware.

Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos.
Asigurati-va ca aveti browserul mereu updatat.
Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.

Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet – locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa puteti naviga cu incredere pe internet.
Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.
Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului tau.
Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.
Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Safari
Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul:
http://www.youronlinechoices.com/ro/

j. Cum utilizează Google cookie-urile

Un cookie este un fragment mic de text creat în browser de site-ul web pe care îl accesaţi. Cu ajutorul acestuia, site-ul web reţine informaţii despre vizita dvs., de exemplu, limba preferată şi alte setări. Astfel, următoarea dvs. accesare poate fi mai simplă, iar site-ul vă poate fi mai util. Cookie-urile au un rol important. Fără ele, utilizarea internetului ar fi o experienţă mult mai frustrantă.

Utilizăm cookie-uri în numeroase scopuri. De exemplu, le utilizăm pentru a reţine preferinţele de navigare sigură, pentru ca anunţurile care vă sunt afişate să fie mai relevante, pentru a număra utilizatorii care accesează o pagină, pentru a vă ajuta să vă înregistraţi pentru serviciile noastre şi pentru a vă proteja datele.

Puteți consulta o listă cu tipuri de cookie-uri utilizate de Google. De asemenea, puteți afla cum utilizează Google și partenerii săi cookie-urile în publicitate.

k. Tipuri de cookie-uri utilizate de Google

Pentru site-urile și pentru produsele cu anunțuri Google, se folosesc diferite tipuri de cookie-uri. Dintre cookie-urile menționate mai jos, unele sau toate pot fi stocate în browserul dvs. Puteți să vizualizați și să gestionați cookie-urile în browser (deși este posibil ca browserele pentru dispozitive mobile să nu ofere această opțiune).

Categoria de utilizare Exemplu
Preferinţe Cu ajutorul acestor cookie-uri, site-urile noastre rețin informații care schimbă comportamentul sau aspectul site-ului, cum ar fi limba pe care o preferați sau regiunea în care vă aflați. De exemplu, memorând regiunea dvs., un site vă poate oferi prognoza meteo locală sau informații despre traficul rutier. Tot aceste cookie-uri vă pot ajuta să schimbați dimensiunea textului, fontul și alte părți ale paginilor web pe care puteți să le personalizați.

Pierderea informaţiilor stocate într-un cookie pentru preferinţe poate reduce funcţionalitatea experienţei de utilizare a site-ului web, însă nu ar trebui să împiedice funcţionarea acestuia.

Majoritatea utilizatorilor Google au în browser un cookie pentru preferințe numit „NID”. Un browser trimite acest cookie cu solicitările către site-urile Google. Cookie-ul NID conține un ID unic, pe care Google îl folosește pentru a vă reține preferințele și alte informații, cum ar fi limba preferată (de ex., română), numărul de rezultate ale căutării care doriți să apară pe pagină (de ex., 10 sau 20) și dacă doriți ca filtrul Căutare sigură Google să fie activat.

Securitate Utilizăm cookie-urile pentru securitate pentru a autentifica utilizatorii, pentru a preveni utilizarea frauduloasă a datelor de conectare şi pentru a proteja datele utilizatorilor împotriva accesării neautorizate.

De exemplu, utilizăm cookie-uri numite „SID” şi „HSID” care conţin înregistrări semnate digital şi criptate ale codului de Cont Google al unui utilizator şi data şi ora celei mai recente conectări. Combinaţia acestor două cookie-uri ne permite să blocăm numeroase tipuri de atacuri, de exemplu, încercările de a fura conţinutul formularelor pe care le completaţi pe paginile web.

Procese Cookie-urile pentru procese ajută site-ul web să funcţioneze şi să ofere serviciile aşteptate de vizitator. De exemplu, navigarea pe pagini web sau accesarea zonelor securizate ale site-ului web. Fără aceste cookie-uri, site-ul web nu poate funcţiona corect.

De exemplu, utilizăm un cookie numit „lbcs”, care permite ca Google Docs să deschidă mai multe documente într-un singur browser. Blocarea acestui cookie ar împiedica Google Docs să funcţioneze corect.

Publicitate Utilizăm cookie-urile pentru ca publicitatea să devină mai atractivă pentru utilizatori şi mai profitabilă pentru editori şi advertiseri. Printre rolurile frecvente ale cookie-urilor se numără: selectarea anunţurilor în funcţie de relevanţa pentru utilizator, îmbunătăţirea raportării cu privire la performanţa campaniei şi evitarea afişării unor anunţuri pe care utilizatorul le-a văzut deja.

Google folosește cookie-uri ca NID și SID pentru a personaliza anunțurile de pe proprietățile Google, cum ar fi Căutarea Google. De exemplu, astfel de cookie-uri sunt folosite pentru a reține cele mai recente căutări, interacțiunile anterioare cu anunțurile unui advertiser sau cu rezultatele căutării și accesările site-ului unui advertiser. Aceste aspecte sunt utile pentru a vi se afișa anunțuri personalizate pe Google.

De asemenea, folosim cookie-urile pentru anunțurile difuzate pe web. Cookie-ul nostru de publicitate principal de pe site-urile non-Google se numește „id” sau „IDE”, este stocat în browsere și este asociat domeniului doubleclick.net. Folosim alte cookie-uri cu nume precum DSID, FLC, AID, TAID și exchange_uid. Și alte proprietăți Google, de exemplu, YouTube, pot folosi cookie-uri pentru a vă arăta anunțuri mai relevante.

Uneori, un cookie publicitar poate fi setat pe domeniul site-ului pe care îl accesați. În cazul produsului DoubleClick, un cookie numit „__gads” poate fi setat pe domeniul site-ului pe care îl accesați. Spre deosebire de cookie-urile setate pe domeniile deținute de Google, acest cookie nu poate fi citit de Google când vă aflați pe alte site-uri. Acesta servește unor scopuri ca măsurarea interacțiunilor cu anunțurile de pe domeniul respectiv și prevenirea afișării acelorași anunțuri de prea multe ori.

Google folosește și cookie-uri de conversie al căror principal rol este de a ajuta advertiserii să afle în câte cazuri cei care dau clic pe anunțuri cumpără produse. Cu ajutorul acestor cookie-uri, Google și advertiserul află dacă ați dat clic pe anunț și dacă ați accesat ulterior site-ul advertiserului. Cookie-urile de conversie nu sunt folosite de Google pentru direcționarea personalizată a anunțurilor și se păstrează numai pentru o perioadă limitată. În acest scop este folosit un cookie numit „Conversion”. De obicei, acesta este setat pe domeniul googleadservices.com (lista domeniilor pe care le folosim pentru cookie-uri publicitare este disponibilă în partea de jos a acestei pagini). Unele dintre celelalte cookie-uri pot fi folosite și pentru a măsura conversiile. De exemplu, cookie-urile DoubleClick și Google Analytics pot fi folosite și pentru acest scop.

Folosim și cookie-uri numite „AID” și „TAID”, în scopul asocierii activității dvs. pe mai multe dispozitive, dacă anterior v-ați conectat la Contul Google pe alt dispozitiv. Scopul este să coordonăm anunțurile pe care le vedeți pe toate dispozitivele și să măsurăm evenimentele de conversie. Aceste cookie-uri pot fi setate pe domeniile google.com/ads, google.com/ads/measurement sau googleadservices.com. Dacă nu doriți ca anunțurile afișate să fie coordonate pe dispozitivele dvs., puteți să renunțați la Personalizarea anunțurilor folosind Setările pentru anunțuri.

Starea sesiunii Site-urile culeg adesea informații despre modul în care interacționează utilizatorii cu acestea. Informațiile pot include paginile accesate cel mai frecvent de utilizatori și dacă utilizatorii primesc mesaje de eroare de la anumite pagini. Folosim aceste așa-numite „cookie-uri pentru starea sesiunii” pentru a îmbunătăți serviciile Google și experiența de navigare a utilizatorilor. Blocarea sau ștergerea acestor cookie-uri nu va face site-ul inutilizabil.

Aceste cookie-uri pot fi utilizate şi pentru a evalua în mod anonim eficienţa anunţurilor PPC (cu plată pe clic) şi a celor afiliate.

De exemplu, utilizăm un cookie numit „recently_watched_video_id_list” pentru ca YouTube să poate înregistra videoclipurile urmărite cel mai recent într-un anumit browser.

Google Analytics Google Analytics este instrumentul Google de analiză care ajută proprietarii de site-uri și de aplicații să înțeleagă cum interacționează vizitatorii cu proprietățile lor. Google Analytics poate folosi un set de cookie-uri pentru a culege informații și pentru a raporta date statistice privind utilizarea site-ului, fără a trimite la Google date care identifică vizitatorii. Principalul cookie folosit de Google Analytics este cookie-ul „__ga”.

În plus față de raportarea datelor statistice privind utilizarea site-ului, Google Analytics poate fi folosit, împreună cu unele dintre cookie-urile de publicitate descrise mai sus, și pentru a afișa anunțuri mai relevante pe proprietățile Google (cum ar fi Căutarea Google) și pe web.

Aflați mai multe despre cookie-urile Analytics și despre informațiile privind confidențialitatea.

Google foloseste diferite domenii pentru a seta cookie-urile utilizate în produsele noastre publicitare, inclusiv următoarele domenii și unele versiuni specifice anumitor țări ale acestor domenii (cum ar fi google.fr):

 • admob.com
 • adsensecustomsearchads.com
 • adwords.com
 • doubleclick.net
 • google.com
 • googleadservices.com
 • googleapis.com
 • googlesyndication.com
 • googletagmanager.com
 • googletagservices.com
 • googletraveladservices.com
 • googleusercontent.com
 • google-analytics.com
 • gstatic.com
 • urchin.com
 • youtube.com
 • ytimg.com

l. Linkuri utile
Daca doriti sa afli mai multe infromatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:
Microsoft Cookies guide
All About Cookies
http://www.youronlinechoices.com/ro/

 

13. Date legale despre companie

Date legale:
SC Porumbel.NET SRL
Cod Unic de Inregistrare: 36247703
Nr. de Inreg. la Reg. Com.: J30/609/2016
Sediu Social: Sat Ruseni, Nr. 58, CP 447236
Sediu Social: Comuna Paulesti, Judet Satu Mare
Capital Social: 200 RON

Informatii bancare:
Banca Transilvania, Sucursala Satu Mare
Cont RON: RO47BTRLRONCRT0354142901
Cont EUR: RO94BTRLEURCRT0354142901
Cod SWIFT/BIC: BTRLRO22

Contact:
Tel: 0756-523.762 (De Luni pana Vineri intre 08:00 – 17:00)

Departamente:
Relatii cu publicul: office@porumbel.net (De Luni pana Duminica 24h / 24h)
Licitatii online porumbei: licitatii@porumbel.net (De Luni pana Duminica 24h / 24h)

 

14. Modificarea prezentelor termeni si conditii de utilizare

Porumbel.NET isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificand versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati sau fara a anunta vizitatorii, utilizatorii si clientii. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, Porumbel.NET va putea notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj in contul dvs. de utilizator al Porumbel.NET si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site, in contul dvs de utilizator si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii linkului privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

 

15. Limitarea raspunderii

SC Porumbel.NET SRL a pregatit informatiile cuprinse pe acest website din diverse surse interne si externe, cu atentia profesionala cuvenita. Depunem toate eforturile pentru a completa si actualiza aceste informatii in mod regulat. Nu oferim garantii implicite sau explicite ca informatiile cuprinse pe acest website sunt complete, corecte si exacte in totalitate. In speta, va informam ca aceste date pot sa nu fie actualizate. Din aceasta cauza, recomandam insistent sa verificati aceste informatii inainte de a actiona sau de a le folosi. Utilizatorii prezentului website si ai continutului acestuia accepta in mod automat faptul ca le utilizeaza pe propriul risc. Compania SC Porumbel.NET SRL nu este raspunzatoare pentru vreo pierdere sau vatamare rezultata din accesarea sau imposibilitatea de accesare, din folosirea sau imposibilitatea de folosire a prezentului website sau din folosirea informatiilor cuprinse in prezentul website.

a. Autorul isi rezerva dreptul de a nu fi responsabil pentru informatile prezentate in acest site.

b. Autorul isi rezerva dreptul de a nu fi responsabil pentru informatile primite de catre terte parti.

c. Orice plangere cauzata de informatii incomplete, gresite, false, sau alte informatii prezentate in acest site nu vor fi luate in considerare.

d. Autorul nu poate fi tras la raspundere in nici un fel pentru informatiile prezentate in acest site deoarece a declarat ca informatiile prezentate pe site nu oferta garantii implicite sau explicite si utilizatorii site-ului le foloseste pe propriul risc.

e. Informatiile prezentate in acest site pot fi modificate, partial sau integral sterse de autor fara o notificare prealabila.

f. Nu putem fi facuti raspunzator pentru modul in care un utilizator al site-ului utilizeaza in orice fel informatiile prezentate in acest site.

g. Porumbel.NET nu garanteaza ca informatiile continute in acest site sunt complete si exacte, si nu trebuie considerate ca fiind relevante in anumite situatii. Porumbel.NET nu este responsabil pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.porumbel.net.

h. Porumbel.NET nu face nici o garantie cu privire la actualitate, acuratetea, caracterul complet sau calitate informatiilor furnizate. Actiunile de raspundere adresate Porumbel.NET cu privire la orice prejudiciu, fie ca este vorba de material sau nematerial, care ar putea fi cauzat de utilizarea oricarei informatii puse la dispozitie sau prin folosirea incorecta sau incompleta a unei informatii, sunt respinse.

 

16. Legea guvernanta

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va revenii instantelor de pe teritoriul Romaniei, din Municipiul Satu Mare.

 

17. Utilizatorul accepta sa adere la acesti termeni si conditii de utilizare
Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii de utilizare. Utilizarea site-ului de catre vizitatori, utilizatori, clienti implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii de utilizare.