Sediul Uniunii Nationale a Columbofililor din Bucuresti a ars sambata seara. Martorii spun ca proprietarii cladirii faceau un gratar în curtea din spatele imobilului. Flacarile s-au extins la streasina casei iar in scurt timp acoperisul s-a transformat în scrum.Mai multe autospeciale de la Pompieri au ajuns pentru a stinge flacarile. Militarii de la ISU spun ca misiunea lor a fost destul de dificila pentru ca imobilul care a ars este lipit de alte două cladiri.Doua persoane s-au intoxicat usor din cauza fumului gros si a fost nevoie de interventia medicilor de la SMURD.

Sursa: Realitatea TV

10 COMENTARII

  1.  pai le-au dat drumu inainte sa ajunga focu la ei .asa am auzit si eu k erau vreo 2000-2500de por

  2.  Ce sa caute porumbeii in sediu?! Si mai ales 2000-2500… daca ar fi luat foc vreo masina de transport porumbei da, dar in sediu?! Ai cui erau, ai tuturor membrilor…ca expozitii nu sunt in perioada asta :))), fiti seriosi!!!!!! baliverne de-ale reporterilor, prostii!!!!!

  3.  porumbei nu erau in sediu erau afara si urma sa fie bagati in masina sa fie angajati la al 3-lea antrenament. totul s-a intamplat la clubul ASC.

  4.  noroc k nu a ars niciun porumbel…am vazut stirea p protv si au fost eliberati toti porumbeii…

  5.  O timpenie.Timpitii astia de pseudojurnalisti scot pe gura tot felul de prostii.Inca o dovada de diletantism. Este vorba de un club si nicidecum de ce s-a scris.

Comments are closed.