In data de 28.11.09 a avut loc banchetul `Asociatiei columbofile Voiajorul` Arad.Festivitatea a avut loc in incinta hotelului Parc din Arad la care au fost prezenti 75 de persoane.Intr-un cadru de sarbatoare si buna dispozitie, a avut loc decernarea cupelor si diplomelor pe anul competitional 2009.Cupele au fost inmanate de catre Presedintele AS Chebeleu Dan.Printre cei care au luat cupe si diplome in acest an , s-au numarat crescatori precum: Burca Ionut, Marta Daniel, Stanca Ciprian, Marienut Aurel, Habaci Calin, Cioara Daniel, Bordianu Stelian, Halmagean Claudiu,Fejes Iosif,Varga Timoti.S-a oferit cupa si Cupa Parteneriatului pentru o buna colaborare in anul 2009 judetului Timis .Invitati speciali Horvath Janos de la Deva,2 columbofili din ungaria,4 din timisoara (Marincus Dorel,Cabau Florian,Bojin Zdravco,…)si Dubou Alex din jud Bihor.
Colectiv organizatoric Habaci Calin,Fejes Iosif si Cioara Daniel.

19 COMENTARII

 1.  felicitari domnului Crisan Mircea care si anul acesta a demonstrat ca are niste porumbei deosebiti.si nu in ultimul rand felicitari tuturor columbofililor din asociatia Ineu.

 2. Felicitari domnului Fejes Iosif si Cioara Daniel si nu in ultimul rand felicitari tuturor columbofililor din Arad.

 3. Felicitari premiantilor pentru trofeele obtinute si organizatorilor pentru efortul depus. In acea seara de 28 Noiembrie a fost premiat de fapt un intreg an de munca, daruire si pasiune. Un an a trecut, un alt an competitional sta sa inceapa.
  Tuturor colegilor de club le doresc succes in noul an si fie ca cel mai bun sa invinga!

 4.  felicitari,organizatorilor si columbofililor din acest judet care pe langa faptul ca sunt buni profesionisti, sunt si oameni deosebiti. noi cei din bocsa c-severin am avut o colaborare foarte buna cu membrii acestei asociatii cu cativa ani in urma. tot respectul si la mai bune !

 5.  Felicitari tuturor. Adevarati columbofili!!!! Am auzit ca ati avut o festivitate superba. Bafta pe viitor si sper ca vom zbura impreuna fondurile si maratoanele la vara pentru ca unde e concurenta e si mult respect. Felicitari inca odata in special prietenilor mei de la Arad.

 6.  Dl Fildan stiu ca sunteti de undeva din Bihor si vad ca zburati separat de judetul Arad. De ce nu vreti sa zburati cu cei dinArad. Ati avea concursuri mult mai frumoase si cu numar foarte mare de porumbei?

 7.  Pt domnul Alex
  Din pacate nu depinde de mine si de alti membri care am vrea acest lucru ci sa se ajunga la un consens din partea celor doua conduceri ale judetului meu Bihor si cei ai judetului Arad. Eu sper din tot sufletul meu sa zburam in 2010 impreuna tot vestul tarii fondul si maratonul si sper sa citeasca aceste mesaje si cei din Bihor si Arad. Noi bihorenii am vrea dar totul ramane la altitudinea celor din Arad. A

 8. Pt domnul Alex 
  Ar fi frumos sa avem un concurs cu aproximativ 15.000 de porumbei la o etapa de fond si alta ar fi valoarea unui porumbel. Din pacate unii columbofili cred ca vantul sau mai stiu eu ce avantajeaza pe unii adica pe cei din Bihor si Satu Mare dar la Clubul Maraton la primele 2 etape am cam luat bataie de la aradeni. Cum spunea si Marius Tunduc presedintele AS Voiajorul Bihor noi suntem dispusi sa mergem pe orice ruta si in orice localitati numai sa zburam impreuna. Pe scurt cam asta e dar vom vedea ce va fi in 2010. Oricum ii felicit pe toti cei din judetul Arad pentru rezultatele obtinute.

 9.  buna felicitari special pentru toti columbofili din judetul timis si nu numai felicitari pentru toate premile castigate in toate sezoanele din ani precedenti si nu numai si multe salutari pentru domnul bojin zdravco din timisoara-dm.masitru salutari din barcelona mult noroc in tot ce faceti si in tot ce vati propus va urez numai si numai succes!!!

 10.  felicitari si mult succes domnului Mircea Crisan in aceasta pasiune pe care pune mult pret si efort!!!!!!

Comments are closed.