In data de 23 ianuarie de la orele 17.00 se va desfasura in Oradea, la restaurantul Silver (Hotel Silver str Luis Pasteur 102) banchetul de premiere a sezonului 2009.
Pe langa columbofilii bihoreni, invitati speciali vor fi Dl Bolojan Ilie, primarul municipiului Oradea, dl Voloseniuc Gigi, vice-presedintele Consiliului Judetean, Dl Pop Ionel primar Osorhei, d-soara Romana Farcas si carul televiziunii TVS – realizatoare de emisiunii TV.
Tot in cadrul acestui eveniment se vor decerna si trofeele pentru etape de maraton Bamberg 2009.
Pretul unui bilet la banchet este de 40 de lei, aici fiind inclusa mancarea, pentru bautura urmand sa fie pus la dispozitie barul restaurantului.
Alte informatii si rezervari Marius Tunduc, presedintele asociatiei – 0744572321.

Imagini cu locatia de 4 stele – .

4 COMENTARII

 1.  foarte frumos mai ales ca din sezonul 2010 nu se mai dau cupe la categoria viteza,demifond general..ce ziceti ???
  e corect!
  parerea mea personala este ca nu e corect ce a hotarit conducerea clubului voiajorul bihor!
  cica vrem sa atragemi cati mai multi membrii noi !
  cum? asa ?
  cheltuim o gramada de bai pe parcursul anului si atuncia la sfarsitul anului sa nu primesti tu la categoria x sau y o diploma si o cupa.. ia mai ganditi si voi nu numai fondul si maratonul exista pe lumea asta!

 2.  Aveti dreptate D-le Faur nu este corect .Eu sant membru laAS Bihor am 15 ani si zbor de 2ani am porumbei de viteza-demifond si an anul 2009 am urmatoarele rezultate.loc 3 categoria viteza maturi si loc 3 categoria general maturi an rest locurile 4,7,9samd.Cu ce inima ma mai duc eu la ambarcare anul asta cand stiu ca nu mai am nici cea mai mica sansa.Dar totul nu este pierdut eu sant prea mic ca sa pot schimba ceva dar iam auzit pe mai batranii columbofili din Marghita ca sezonul urmator adica 2011 vom zbura cu AS Satu-Mare cu Bihorul zburand doar maratonul

 3.  Am uitat sa va zic ca Duminica 24 ian 2010 am fost foarte tare certat de columbofilii din Marghita fiindca mi-am vandut tot lotul de reproductie viteze-demifond la Satu-Mare care au ajuns la Sighetul Marmatiei si la Borsa.Au fost niste pasari exceptionale pe care cu foarte mult greu ia-m achizitionat dintr-un simplu salariu de sofer al TATALUI meu

Comments are closed.