In perioada 22-24 ianuarie 2010 va avea loc expozitia organizata de KING CLUB ROMANIA. Aceasta se va desfasura in incinta salii de sport „Faleza” din orasul Lipova, Judetul Arad.

Programul expozitiei:

· Vineri – 22.01.2010 :

– orele 16 – 22 – aducerea porumbeilor ;

· Sâmbătă – 23.01.2010 :

– ora 9 – deschiderea expoziţiei;

– 9 – 17 – arbitarea porumbeilor şi program de vizitare a expoziţiei;

– ora 20 – banchet şi festivitatea de premiere. Banchetul va avea loc in incinta restaurantului Alex & Doris din Lipova (langa stadion);

· Duminică – 24.01.2010 :

– orele 9 – 13 – program de vizitare a expoziţiei;

– ora 13 – închiderea expoziţiei şi ridicarea porumbeilor.

Invitam pe aceasta cale pe toti crescatorii si iubitorii rasei King si nu numai in speranta ca vom reusi sa le oferim un spectacol interesant aducand un aer de noutate in ceea ce priveste organizarea si modalitatea de arbitrare a porumbeilor.

Va asteptam cu drag !

Trimis de Teo Cilan.

7 COMENTARII

  1.  Bravo baieti, cred ca veti face o treaba grozava. Multa bafta ( nu lasa-ti invidiosii sa va bage bete-n roate)!!

  2.  Aveti grija sa nu mai iasa cu scandal ca pe la alte expozitii , in rest va tinem pumnii si tineti-o tot asa!

  3.  Pentru a va face o imagine despre amploarea manifestatiei doresc sa precizez ca vor fi expusi 200 de porumbei din rasa king, un numar care nu cred ca a mai fost atins la vreo expozitie in tara noastra (ma refer la porumbei din aceeasi rasa).
    Pe langa acestia vor putea fi admirati porumbei din alte rase precum si gaini (aproximativ 100), exponate ale membrilor Asociatiei din Lipova.

  4.  Pentru pozitia 4): Asta speram si noi, ca, cei care se cred superiori din mai multe puncte de vedere sa se poata abtine si fiecare dintre noi sa puna umarul la organizarea acestei expozitii. Sper din tot sufletul ca expozitia de anul acesta sa fie mai reusita ca cea de la Marghita, iar cea de anul viitor sa fie mai reusita ca cea de anul acesta, pentru ca doar in acest fel vom reusi sa facem progrese.

Comments are closed.