Cea de-a 3-a parte a licitatiei caritabile pentru dl. Bahnar Ionut s-a incheiat.Mai jos puteti urmarii catigatorii si preturile la care au ajuns porumbeii.

130533-03 F (Mocanu Cornel) nevandut.
491894-09 M (Moise Dinu) vandut lui Ciuparu Cosmin, 1100 RON.
BE 05-3050516 M (Cosmin Olteanu) vandut lui Dominte Octavian, 200 RON.

Suma totala a acestei licitatii a ajuns la suma de 1300 RON.
Viitorii proprietari vor primii un email cu datele de contact a fostilor proprietari.

7 COMENTARII

  1.  Felicitari domnului Ciuparu pentru oferta generoasa si sper sa obtineti descendenti de valoare dintr-un porumbel deosebit!Totodata o suma considerabila pentru colegul nostru Ionut,sanatate multa!

  2. Inca o parte din bani sunt pusi de o parte pentru dl Ionut….Usor usor strangem si noi aici o suma frumusica pentru dansul sa aiba operatia loc cat mai repede.

  3.  Bravo domnilor,aveti inima,si totodata cu siguranta matca dv-oastra e mult mai buna acum prin achizitia acestor porumbei.Vezi Ionute,nu esti singur,si cu siguranta Dumnezeu iti va ajuta sa fie bine.Noroc mult!

  4.  felicitari fratilor ptr aceste licitati in scot caritabil,vad ca apare una dupa alta si e ff bn,usor usor se vor strange bani necesari ptr ionut.

  5.  pt. com. 1. Da o suma buna dar consider sanatatea mai sus decit orice porumbel si am actionat ca atare dar si cu o oarecare dorinta de a avea acest porumbel. va multumesc

  6.  dl Ciuparu sunt convins ca principalul motiv a fost sa ajutati dealtfel cred ca majoritatea judecam asa sau asa ar trebui Si eu am dorit insistent pe langa ajutor si pasarea dar pana la o anumita suma m-au tinut balamalele oricum si noi cei care am pierdut cel putin am ridicat stacheta .Doresc multa sanatate colegului nostru iar dv consideratie si sa aveti parte de un super reproducator poate peste doi ani vin si eu la Buzau dupa descendenti ai acestui porumbel multa sanatate si un sezon reusit ….probabil o sa ne intalnim la Plopeni

Comments are closed.