Ma numesc Visoiu Andrei,sunt din Campulung Muscel,jud Arges.Sunt nascut pe 07.07.1994.Cresc porumbei din anul 2006,cu o pauza de 1 an,apucandu-ma anul trecut,in vara.

Porumbeii pe care ii detin sunt de la crescatori din zona cu rezultate foarte bune,care sunt luati direct de la crescatori de top din tara cum ar fii:Lungu Gheorghe,Cosmin Olteanu,Golgojanu Orlando,Oprea Florentin,Gheti Ioan,Prusu Dan etc…

Linile pe care le detin sunt:Jan Aarden,Stichelbout,Catrisse,E.Devos,Hermes,Wan der Wegen,Desmet-Mathijs etc….
Crescatoria o am in podul casei,unde detin 2 compartimente,1pt matca,1 pt pui,urmand ca anul acesta sa imi fac in curte o alta crescatorie pentru lotul de zbor.

Detin in jur de 50 de porumbei,40 matca restul pentru zborurile cu maturii de anul acesta.
Sunt inscris la Clubul Muscel unde suntem aprox 100 de crescatori,unde concurenta este foarte mare.

Acest interviu intra in cursa pentru premiul “Maxi Craft” oferit de Rohnfried Romania.

5 COMENTARII

  1.  Mai baiatule vezi ca faci o mare greseala daca din 50 de pasari, 40 le ai la matca iar restul sunt ptr. zbor.
    Normal ar fi exact invers. Ai mare grija! Mai bine zboara-i pe toti si o sa te convingi ce ai la matca, daca nu si cel mai indicat fa-ti singur matca din pasarile tale muncite de tine.Vei stii perfect ce ai la matca.Asa tot cumparand o sa ajungi un colectionar si este pacat ca ai viitorul in fata. Nu-i mai ingrasa pe altii din banii tai tot cumparand de la ei fa-ti matca singur. Zboara tot la sange dar cu cap si ce a mai ramas dupa ultima etapa aia este matca.

Comments are closed.