Din pacate, in fiecare sezon concurentii se confrunta cu pierderea sau ratacirea a mai multor porumbei. Identificarea porumbeilor pe baza numarului de in registrare este o operatiune destul de anevoioasa. Pentru a usura aceasta operatiune de identificare exista posibilitatea de a va procura vinietele inscriptionate cu numarul dumneavoastra de telefon sau chiar numele dumneavoastra, viniete ce se lipesc pe inelul cip respectiv pe inelul de marcare al porumbelului.

Eficienta acestei metode utilizata in Occident este confirmata de multiple publicatii si articole aparute in literatura de specialitate.

Vinietele se potrivesc pe oricare model de inel cip utilizat in prezent (Bricon, Benzing, Tauris…) insa suntem in masura sa efectuam si viniete de alte dimensiuni.

Dimensiunile standard:

9×25 mm – pentru inel cip

7×25 mm – pentru inel de marcare

Vinietele pe care le putem pune la dispozitie le efectuam in culorile alb, galben, rosu, albastru, verde si oranj.

Puteti efectua comanda pe site-ul http://www.fodordekor.com/index-ro.html
Sau pe adresa de e-mail: info@fodordekor.com

Vinietele comandate vor fi expediate prin posta, ajungand la destinatar in aproximativ o saptamana. Contravaloarea acestora se va vira intr-un cont al bancii OTP din România.

Mai multe informatii puteti afla pe site-ul: http://www.fodordekor.com/index-ro.html

21 COMENTARII

 1.  da se paote ca si eu am luat anu care atrecut . as foaret utile .usor de utizat atata pe cip si pe clips .eu am luat pt clips si sunt sau am fost multumit de ele ca momentan mam lasat de pasari din motive personale.dar recomand la toata lumea .se lipesc . rzista la pa si soare as mijto antrun cuvant. deci luati cu ancredere.ovidiu onesti

 2.  In Tg. Mures se fac 200 buc.(o coala A4) cu opt lei. Aici cele mai ieftine costa 35 lei / 100 buc. Eu am pus pe porumbei in toamna lui 2009 si inca nu s-au sters.

 3.  Am facut si eu comanda de 2 ori,si nu am primit nici un raspuns.Mai astept inca o saptamina,sper sa le faca si sa le trimita.Daca nu le trimite am sa ma orientez in alta parte.

 4. Pt Radu!Sunt produse profesionale,si chinezarii,fii sigur ca la 8 lei ,nu iei ceva de calitate!Iti iei adiadasi de firma din EUROPA?hai sa fim realisti….!

 5.  Pt. Marosan Iosif: Doi ani nu s-au sters. Pina la urma fiecare isi face unde vrea, ca doar e stapin pe banii lui.

 6. Asa e ,fiecare pe banii lui,mai multi sau mai putini!Dai un ban in plus,dar stai in fata,spune proverbul!!!

 7. Mda, dl Marosan Iosif o sa se poata lauda la club ca vinietele dumnealui sunt originale, de firma, nu chinezarii, spre deosebire de colegul care are si el aceleasi chestii, doar ca le-a luat cu mai putini bani.
  Plus, „dai un ban in plus, dar stai in fata” nu e un proverb de calitate, dup-a mea umila parere, ci mai degraba o zicala care exprima materialismul exacerbat tipic unor romani.
  Oricum, se pare ca exista intentii ca in FCPR sa se interzica lipirea unor astfel de viniete pe inelele porumbeilor, la concursuri de fond si maraton.

 8. Mda,de ce nu dau toti porumbarii mancare din piata la porumbei,cu ptaf si impuritati,ca doar tot seminte sunt!De ce dau unii mancare la sac,de calitate mai buna!ca sunt mai smecheri?nu !apreciaza produsele de calitate!asa ca fiecare cu lipiturile lui…!

 9.  ROG FRUMOS PE DOM RADU DE LA POZ 4 DACA ARE UN NR TEL DE LA AIA DE TG MURES CA VREAU SI EU MERSI

 10.   Cred ca cea mai buna metoda ar fi formarea unui program in care sa introduci seria si anul porumbelului si sa iti apara daca este pripasit si la cine.Iar daca sa pripasit la tine sa ai posibilitate sa il anunti tu.Un fel de google,introduci inceputul seriei iar programul sa lucreze deja la cautarea porumbeilor pierduti. Cred ca PETRE de la PITESTI ar putea sa faca un asemenea browser…

 11. Florin, e putin mai complicat. Problema nu e programul, ci crearea unei baze de date cu porumbeii. Ar fi ideal sa existe o baza de date nationala cu TOTI PORUMBEII CIPUITI.
  In momentul de fata, nu este foarte greu ca cineva cu cunostinte ceva mai avansate ale computerului sa gaseasca orice porumbel zburat si clasat la FCPR, in cateva secunde chiar.
  M-am gandit mult sa fac publica metoda proprie. Ar fi ideal daca aceasta metoda ar fi la indemana oricarui columbofil cinstit, dar din pacate exista multi braconieri in tara asta.
  Sa speram ca cei care conduc federatia sa ajunga la un moment dat sa considere acest lucru important si sa faca pasi importanti in directia asta.
  Apropo, mai facut curios cu privire la acest Petre din Pitesti. E vreun columbofil impatimit sau specializat si pe IT ?

 12.  pot spune ca sunt foarte scumpe in comparatie cu tipografiile din tg mures si sibiu unde la sibiu cu 50 de roni faci 1000 de etichete si 25 roni 500,e pre umflat pretu sincer de la sibiu a facut cnv de anu trecut la clubul meu si arata super cu greu am reusit sa deslipesc eticheta dupa cip de la respectivul(am facut noi o mica demonstratie)deci dupa un an si cv dupa ce lea pus erau ca noi si deabea deabea le-am deslipit.

 13.  POPESCU PETRE ESTE PRESEDINTELE CLUBULUI ,, ARIPI PITESTI ,, ESTE UN BAIAT DEOSEBIT SI UN COLUMBOFIL INRAIT ,..
  TOT EL ADMINISTREAZA PROGRAMUL DE CLASAMENTE AL UCPR

 14. Eu am platit 36 lei cu taxe postale incluse pe 100 bucati.asteptati ca o sa va vina daca ati comandat .ceea ce pot spune este ca sunt de o calitate deosebita ,si eu am asteptat mai mult vreo 3 sapt si ceva.am cumparat si mai ieftine de la o alta firma din jud sibiu cu 15 lei 100 bucati dar calitatea lasa de dorit.

 15.  Stimati potentiali clienti!
  Va rog mult ca in cazul in care efectuati o comanda , sa comunicati datele dumneavoastra corect,(adresa , nr. de telefon) respectiv o adresa de e-mail prin care sa pot lua legatura cu dumneavoastra in cazul in care ceva este neclar.
  Fac acest apel deoarece sunt cazuri in care pachetul expediat este returnat cu specificatia „adresa inexistenta”.
  Va multumesc!

Comments are closed.