Ultima aparitie in materie de cunostinte columbofile este enciclopedia ” „Arta cresterii porumbeilor voiajori”: Volumul I. In primul volum, autorul cartii relateaza cu lux de amanunte informatii foarte utile despre arta cresterii porumbeilor voiajori. Putem spune ca este unul dintre putinele materiale columbofile care inglobeaza intr-un singur volum multe „secrete” si „detalii” din columbofilia romana si cea internationala.

Autorul cartii este domnul Cristian Alexandru Alexa: „Ultimii 10 ani, am avut sansa sa-i petrec in Franta, iar cu aceasta ocazie am avut prilejul sa vizitez diverse crescatorii celebre.
In urma vizitelor efectuate in diverse crescatorii din FRANTA, BELGIA, OLANDA, GERMANIA si ROMANIA, din relatarile personale ale crescatorilor de renume mondial, precum si studierea diverselor materiale de specialitate in domeniul columbofil , m-am hotarat sa scriu aceste carti. In plus de acest lucru, dragostea fata de animale si in special fata de porumbei m-au determinat sa absolv UNIVERSITATEA DE ZOOTEHNIE si datorita faptului ca GENETICA m-a pasionat in mod deosebit, am facut si MASTERUL in acest domeniu.”

Putem spune ca este o enciclopedie columbofila complexa care ar trebuii sa ocupe un loc de cinste in biblioteca dvs., recomandata fiind de catre unii dintre cei mai buni columbofili din Romania precum: Butucanu Stefan, Tandemul Stan Mircea & Ilie Marian, Vasiliu Mihai, Habaci Calin.

Detalii cumparare:

PRET: 100 RON / buc.
TELEFON COMENZI: 0742.299-136


Coperta fata

Cuprins

Cuprins

Coperta verso

13 COMENTARII

 1. AM CITIT O PARTE DIN ACEASTA CARTE,PE CARE MI-A FACUT-O CADOU AUTORUL,PRIETENUL MEU CRISTI,CARE A VENIT LA MINE IN VIZITA ACUMA CATEVA ZILE.
  SI MI-AM DAT SEAMA CA ,INCA MAI AM MULTE DE INVATAT IN LUMEA ACEASTA COLUMBOFILA.
  MA BUCUR CA A REUSIT SA TIPAREASCA ACEASTA CARTE , SI SPER SA INVATAM DIN EXPERIENTELE UNOR MARI CAMPIONI DIN EUROPA CARE AU SCRIS ISTORIA COLUMBOFILA.
  CU SIGURANTA VOM AVEA DE INVATAT MULTE.

 2. O parere personala si nimic mai mult. Columbofilii romani in general sunt foarte pretentiosi dar nu studiaza mai nimic si vor in timp foarte scurt sa faca minuni cu porumbeii pe cand strainii, sunt mult mai calmi,rabdatori,mai metodici,etc. Eu sper totusi ca aceasta carte sa aiba o priza buna in randul columbofililor. Sa speram ca se ridica la nivelul anului 2012. Felicitari autorului pentru curajul avut de a publica o carte pentru noi care iubim acesti porumbei si traim intrun mediu columbofil foarte controversat.

 3. Foarte buna cartea. Am primit-o si eu. Felicitari pentru munca depusa si pentru calitate!

 4. Am apucat sa citesc si eu pana in acest moment aproape doua capitole. Informatii noi, utile, complexe si toate acestea intr-un format si o calitate foarte buna a cartii.

 5. Buna tuturor,am apucat sa citesc 3 capitole ale cartii si am ramas surprinsa de cata informatie utila poate exista….ma bucura faptul ca intr-un final exista si in acest domeniu carti utile!! Ii urez autorului succes tocmai din Italia si poate ne surprinde cu un al-II-lea volum:).Succes tuturor!

 6. Am citit cartea si este super!Trebuie citita de mai multe ori.Felicitari autorului si astept cu nerabdare si volumul al-II-lea

 7. Va multumesc tuturor crescatorilor de porumbei , pentru aprecierile facute si ma bucur ca exista un numar mare de columbofili pasionati de aceste MIRACOLE ALE NATURII , deschisi la informatii si interesati sa cunoasca anumite probleme care infrumuseteaza acesta minunata pasiune .

Comments are closed.