Asociatia Crescatorilor de Poumbei Olt isi mareste efectivul cu 80 de columbofili,de astazi clubul din localitatea Caracal , Filiala 7 condusa de d-l Ispas Mihaita si Stancu Ion , au trecut la FCPR OLT contribuind astfel la intregirea acestei asociatii care ar putea ajunge la un numar de peste 300 de membri!
Ii felicitam si le uram mult succes!

Conducerea Asociatiei Columbofila Olt

16 COMENTARII

  1. mai acum vreo 2 zile,un nene(tolos,parca il chema) cam agitat, se lauda pe wc(rrp)ca a luat o gramada de columbofili de la FCPR(din olt si dolj) si ia dus la UCPR.colegii de la FCPR,daca mai aveti exemplare gen ,,tolos”asta ,bucurativa cand scapati de ei.daca stie ceva concret sa spuna,dar el nu a facut altceva decat sai faca materiale lui prostalau de dragomir,care era in criza de subiecte.

  2. buna ziua ma numesc raul..pana in 2011 am fost membru columbofil in caras severin mai exact al clubului 11/9 anina din cauza unor probleme familiale mam mutat unde mam nascut caracal olt si am avut placerea de a cunoaste acesti oameni ce au infintat acest club fcpr in caracal…tin sa le multumesc pt ca mau primit,,,si pe deasupra sunt niste oameni deosebiti care isi dau interesul pt acest club.va multumesc pt intelegere

  3. Salutare de peste Prut la fratii mei Romani si fosti colegi de asociatia Columbofila din Corabia si Caracal.Salut Mihaita ,felicitari de reusita numarul de crescatori pe care ati reusit s-al strangeti in asociatia si cluburi din OLT.Cum mai merge la tine cu Porumbeii,ce-ai scos din Porumbeii de la mine ???

  4. Domnule avocat sau presedinte,va felicit cordial pentru pasul facut si anume acela de a infiinta un club nou,cu reguli noi,care trebuiesc respectate.Cind voi reveni de unde ma aflu sa fiti sigur ca ma voi alatura membrilor care ii aveti la clubul dumneavoastra.Va doresc in continuare sanatate,atit d-voastra cit si tuturor membrilor,dar sa nu uitam scopul ce neface sa fim in aceeasi barca adica porumbelul voiajor VA SALUT CU RESPECT ATIT PE D-VOASTRA CIT SI PE D-NUL STANCU ION

  5. felicitari celor care au infintat acest club,deocamdata nu sunt acasa dar in scur timp ma voi inscrie si eu.

    Vant in pene!

  6. asteptam raspunsuri si actualizare non stop de la ad ministratorul site-ului.multumesc

  7. pt Cata,te voi sustine,felicitari pt alegere.Vezi cum faci cu NL ca ma gindesc sa-ti fac o vizita foarte curind.

Comments are closed.