In orasul of Den Hoorn din Olanda, este site-ul numarul 1 din Europa in vanzarea porumbeilor la pret fix – www.europigeons.nl. A fost un site care a crescut in cativa ani si creste in continuare foarte rapid cu parteneri din Regatul Unit, Malta, Franţa, China, Bangladesh, Croaţia, Germania, Ungaria, Irlanda, Orientul Mijlociu, Norvegia, Filipine, România, Slovacia, Spania, Taiwan şi Statele Unite.
La Europigeons, columbofilii au o gama foarte larga atunci cand cauta sa cumpere porumbei. Porumbeii au un pret fix, stabilit, porumbeii de viteza, fond si maraton au preturile foarte scazute, apropiate unul de altul chiar si porumbeii de pe primul loc au preturi foarte accesibile.

Chiar si porumbeii maturi pentru reproducere au un pret fix accesibil si care ofera si mai multe perechi de pui la preturi scazute pentru toate tipurile de curse.Multi columbofilii din Malta care au abordat Europigeons.nl pentru achizitionarea de linii noi fiind foarte incantati de rezultatele obtinute din acei porumbei.Puteti vedea in fotografie calitatea porumbeilor.
Avem o echipa care se ocupa in fiecare zi de trimiterea porumbeilor in diverse tari ale lumii.In fiecare an, Europigeons are un numar de peste 3000 de porumbei vanduti peste tot în lume.
In Europa, licitatiile cu porumbei ajung la un pret imens, iar cele mai multe pasari sunt cumparate de oameni din Orient ceea ce inseamna ca este foarte greu sa cumperi porumbei cu rezultate bune pe niste preturi reduse.
La Europigeons.nl nu avem licitatii sau oferte false pentru a castiga bani in plus din buzunarul columbofililor.
Crescatorii din spatele companiei sunt oameni cu rezultate foarte bune din Olanda, pe distante lungi cu porumbeii.Acest lucru duce la obtinerea celor mai buni porumbei din Europa prin cunostintele create.Cel mai bun lucru la Europigeons este ca avem un transport saptamanal in Romania ceea ce face mai usor faptul de a achizitiona porumbei din strainatate.
De asemenea dvs., clientii din Romania puteti lua legatura cu partenerul nostru din aceasta tara pentru diverse informatii.

Transport Romania:
Alexandru Moldovan
Email: alexexpertul65@yahoo.com
Telefon: 0744-872.425

Va rugam sa tineti cont ca nu toti porumbeii de pe stoc sunt afisati pe site, de accea va rugam sa ne contactati daca aveti o anumita preferinta.

Website: www.europigeons.nl