Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor isi va premia campionii din Clubul Elite, Campionatul Judetean si Campionatul Cluburilor in data de 17 ianuarie 2014 (vineri), incepand cu ora 18:00. In cadrul acestui banchet se vor premia campionii judetului Bihor, atat la porumbei cat si la crescatori, se vor premia top 3 pentru fiecare categorie de concurs, incepand cu viteza si terminand cu AS Crescator.

Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor  isi propune incepand din anul aceasta sa schimbe modalitatea de premiere, astfel in cadrul asociatiei vor exista trei niveluri de premiere: Club Elite, Campionatul Judetean si Campionatul Cluburilor (centrelor de imbarcare). Clubul Elite are la baza Campionatul Judetean, in functie de locurile ocupate in top 3 judetean se primesc punctajele si pe baza acestor punctaje se realizeaza ierarhia crescatorilor din Clubul Elite.

In cadrul acestui articol puteti vedea top 3 judetean urmand ca intr-un articol ce va urma sa va prezentam Campionatul Cluburilor (centrelor de imbarcare) si in final si Clubul Elite, top 10 crescatori in ordinea punctelor acumulate in Campionatul Judetean.

Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor invita toti iubitorii de porumbeii si nu numai la o seara extraordinara la locatia din Baile Felix, Club Art, o lacitie binecunoscuta de columbofilii bihoreni. Pentru a putea participa la banchetul Asociatiei Columbofile Voiajorul Bihor trebuie achitata suma de 65 de lei pentru o persoana. Pentru mai multe informatii despre acest eveniment, rezervari puteti gasi la presedintii de cluburi (Oradea, Salonta, Alesd, Carei, Marghita, Beius).