Perioada de inscriere a porumbeilor 01 martie 2019  – 31 mai 2019.

Colectare gratuita pe teritoriul Romaniei , pentru o buna colaborare trebuie sa va anuntati inscrierea din timp pentru stabilirea rutelor de ridicare a porumbeilor.

Capacitatea columbodromului este de 1300 porumbei.

WEBSITE: www.columbodromsuprem.ro

La sosirea in columbodrom porumbei vor fi tinuti 72 ore pe carantina .
Ciparea porumbeilor se va face incepand cu primul inventar.

Porumbeii trebuiesc vaccinati cu 14 zile inainte de aducerea la columbodrom de paramixoviroza.

Porumbeii trebuie sa detina inele cu anul 2019.

Taxa de inscriere :  195 euro echipa ( 4 + 1 gratis ) FARA ACTIVARE SUPLIMENTARA. 

Fiecare concurent poate participa cu cati porumbei doreste.

Dupa  primului inventar care va fi pe data de 30.06.2019 se va face ciparea porumbeilor totodata pasarile vor fi deaparzitate.

Imbarcarea porumbeilor se va face de catre o comisie neutra ,participantii avand doar dreptul de a urmari pe cei desemnati.

  NEW   !!!

Porumbeii ramasi de la concursuri vor face obiectul unei licitatii online  din care crescatorul va beneficia de un procent de 55% din pretul obtinut  iar 45 % va ramane in posesia organizatorului iar scaderea cheltuielilor de licitatie se va face decat din partea columbodromului .

Castigatorii licitatiilor vor intra in posesia unei diplome si a unei fotografii profesionale pusa in rama cu porumbelul achizitionat.

Finala o sa dureze cat timp va decide organizatorii ca este necesar  nedepasind 48 ore de la ora lansarii .In cazul in care nu se constata porumbeii pentru toate premiile puse in joc, premiile se impart proportional la cei sositi. In cazul in care nu se constata nici un porumbel, premiile se vor impartii la porumbeii participanti in finala.

In cazul in care inainte de prima etapa , un crescator nu va avea niciunul din porumbeii inscrisi la columbodrom prezenti la start, acesta va beneficia de inscriere gratuita pentru acelasi numar de porumbei in urmatorul an.

Inainte de etapa finala se vor trimite pedigreele cu taloanele de proprietate, in caz contrar porumbelul apartine de drept Columbodromului Suprem, implicit proprietarul pierzand dreptul de a-si revendica premiile castigate de porumbel.

Porumbeii nevanduti pot fi cumparati de proprietari in termen de 5 zile dupa terminarea licitatiei cu suma de 30 euro , la finalizarea termenului vor ramane in posesia columbodromului.

Clasamentul AS SUPREM se va intocmii din timp in zbor la primele cinci etape excluzand antrenamentele.

La 14 zile de la etapa finala se va organiza  OPTIONAL DERBY SUPREM in care vor fi activati porumbeii participanti cu suma de   20 euro/porumbel suma incasata impartindu-se la primele 10 locuri ,scazand doar cheltuielile de transport. Nu vor participa la acest derby primi 20 porumbei sositi in finala si primii 10 As iar dupa aceste locuri alegerea va fi a crescatorului daca activeaza sau nu porumbeii, dar in ultimele 24 ore inainte de imbarcare lista va fi deschisa catre terte persoane daca proprietarul nu si -a exprimat doleanta  . Mentionam ca numarul  minim de porumbei activati trebuie sa fie de 150 buc. 

Organizatorii nu se fac responsabili in caz de accidente .

In cazuri de forta majora ( ex : epidemii, gripa aviara,situatii nationale, vreme rea ) organizatorii au dreptul de a modifica programul de concursuri, inclusiv data,locul si distanta de la care se va desfasura etapa finala si celelalte concursuri.

WEBSITE: www.columbodromsuprem.ro