Doctorul Henk de Weerd, poate cel mai renumit doctor din lume si patronul firmei Belgica de Weerd se va ocupa de supervizarea medicala a porumbeilor la columbodromul Black Sea One Loft Race in anul 2014. Totodata, in scrisoare de recomandare pe care dumneavoastra o puteti citii mai jos, doctorul Henk de Weerd a spus ca apreciaza planul de constructie al columbodromului si echipa de management a acestuia care va duce cu siguranta la rezultate excelente.

Dansul a afirmat faptul ca este onorat de faptul ca poate lucra cu o asemenea echipa si va venii regulat in Constanta pentru a superviza starea de sanatate a porumbeilor.

Asadar, probabil doar Black Sea One Loft Race este singurul columbodrom din Romania care va avea o echipa medicala de top si anume supervizata de Dr. Henk de Weerd.

Au mai ramas putin timp pana la inceputul perioadei de inscriere a porumbeilor, dar puteti inca de pe acum sa va faceti rezervati la cel mai titrat columbodrom din Romania. In continuare va lasam sa vizionati cateva fotografii de la vizita pe care doctorul Henk de Weerd a avut-o deja in Romania:

Pasha (presedinte A.C. Constanta) alaturi de dl. dr. Henk de Weerd, patron Belgica de Weerd

Pasha (presedinte A.C. Constanta) alaturi de dl. dr. Henk de Weerd in crescatorie

Liviu Tudor (manager BSOLR) alaturi de dl. dr. Henk de Weerd, patron Belgia de Weerd

Pasha (presedinte A.C. Constanta) alaturi de dl. dr. Henk de Weerd in crescatorie

Dr. Henk de Werd a participat la premiere A.C. Constanta alaturi de Pasha (presedinte A.C. Constanta) si dl. Orhan Moium (presedinte A.C. Medgidia)

In vizita la herghelia de cai din Mangalia care a devenit si obiectiv turistic de interes national

Pasha (presedinte A.C. Constanta) alaturi de dl. dr. Henk de Weerd si Vasea Mihai din tandemul Vasea+Procop (membru in comitetul director al A.C. Constanta)

Dr. Henk de Weerd la tandemul Pasha + Giovani

Premierea A.C. Constanta

Dr. Henk de Weerd alaturi de Pasha (presedinte A.C. Constanta) , Orhan Moium (presedinte A.C. Medgidia) si Vasea Mihai Vasea Mihai din tandemul Vasea+Procop (membru in comitetul director al A.C. Constanta)