Produsul complex, concentrat reprezintă echilibrul perfect dintre vitamine, minerale și oligoelemente solicitate de organism. Cu cele 28 de componente ale sale, putem afirma că este unul dintre cele mai complete produse pentru porumbei existente pe piață.

Produsul poate fi cumparat de pe www.porumbei.org

Conține:

-Minerale: carbonat de calciu, magneziu, fosfor, sodiu, clorine

-Vitamine: A,B1,B2, B6,B9, B12, C, D3, E, K3

-Oligoelemente: Co,Cu,Fe, I(calciu iodat) Mn, Se, Zn

Porumbeii supraviețuiesc administrându-le grăunțe și grit, dar nu pot atinge doar cu acestea nivelul de sănătate capabil să reziste stresului acumulat din creșterea puilor sau concursuri.

Dacă nu au la dispoziție cantitatea de vitamine cerute de organism, sănătatea porumbeilor poate ceda. De exemplu: în perioada creșterii puilor, se manifestă o necesitate crescută de vitamine și oligoelemente, o solicitare care nu poate fi satisfăcută doar din consumul de grituri. Se impune administrarea unui suport pentru sănătate mult mai complex, cum este MultiViTra.

Perioada zborurilor reprezintă o necesitate crescută de energie, vitamine, minerale. Lipsa acestora poate cauza uneori chiar îmbolnăvirea păsărilor, însemnănd marcarea performanței sportive ale acestora.

Administrare: 10 gr/ 1 kg de grăunțe. Este recomandată umezirea boabelor cu Omega 3 Oil.

Produsul poate fi cumparat de pe www.porumbei.org