Connect with us

F.C.I. Black Sea One Loft Race – Va asteptam la Editia 2017 !

F.C.I. Black Sea One Loft Race – Va asteptam la Editia 2017 !

In luna Septembrie a anului 2017 va avea loc etapa finala a columbodromului F.C.I. Grand Prix Black Sea One Loft Race din Mangalia, Romania. Lansarea porumbeilor va avea loc din Cuza Voda, distanta fiind de 505 km.

Pe langa faptul ca acesta este cel mai titrat columbodrom al sezonului competitional 2016 va invitam alaturi de noi la SEMI-FINALA si FINALA. La cele ultime doua etape avem deja confirmarea a multor columbofili de top din Romania dar si din Europa.

Organizatorii columbodromului F.C.I. Grand Prix Black Sea One Loft Race doresc sa reuneasca la SEMI-FINALA si FINALA columbofilii din toate colturile lumii atat pentru vizionarea etapelor dar si pentru o vacanta de vis pentru dumneavoastra cat si pentru familia dumneavoastra.

In randurile urmatoare organizatorii columbodromului doresc sa va prezinte si destinatiile turistice care inconjoara orasul Mangalia.

Deoarece activitatile din viata noastra de zi cu zi au devenit tot mai complexe si mai obositoare cautam cu tot dinadisul cateva zile libere pentru a le putea petrece alaturi de familia. Asta nu este tot, daca sunteti si columbofil puteti integra bucuriile hobby-ului dumneavoastra intr-o vacant impreuna cu familia si cei dragi intr-unul dintre cele mai frumoase locuri pe care le ofera Romania. Asadar, puteti beneficia de cel putin 7 zile de vacanta in Mangalia, Romania pentru a viziona ultimele doua etape din planul de zbor si realizarea unui itinerar bine stabilit pentru vizualizarea celor mai frumoase peisaje si bucurii ale naturii pe care le ofera Romania. In continuare va prezentam atractiile turistice care inconjoara orasul Mangalia:

Herghelia Mangalia
Plaja
Parcuri de distractie

V-am starnit interesul?

Speram ca din prezentarea de mai sus v-am starnit interesul cu cele importante atuuri pe care columbodromul Black Sea One Loft Race din Romania le ofera. Asadar, nu ramane decat  sa concuram porumbeii nostrii la columbodrom si sa participam intr-o competitie acerba impotriva a multor columbofili de top. Si de ce nu, sa avem parte si de o vacanta de vis inconjurati de columbofili din toate colturile lumii.

Aveti si alte nelamuriri?

Daca aveti si alte nelamuri care nu au fost expuse in acest articol, simtiti-va liberi si contactati-ne prin urmatoarele metode de contact:

Website: www.bsolr.ro
Email: contact@blackseaoneloftrace.ro
Telefon:  0756.518-060

Continue Reading
To Top